Sommerskole 2019

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har strøket til eksamen eller standpunkt fra Vg1 yrkesfaglig utdanningsprogram i matematikk (praktisk) eller naturfag.

Sommerskole 2019 er fra 20. juni - 3. juli. Tilbudet om sommerskolen gjelder elever, tidligere elever og lærlinger som har stryk fra fag i yrkesfaglige utdanningsprogram. Elever og lærlinger som mangler vurdering (IV) vil ikke få godkjent ny eksamen.

Gode erfaringer

 Vi appellerer til foreldre og foresette om å oppfordre ungdommene til å melde seg på. Erfaringene er svært gode, sier Sundsbø.

Fagoversikt
Matematikk (praktisk) Vg1

Kurset er for deg som har strøket i standpunkt eller eksamen på yrkesfag. Kurset er derfor eksamensrettet. Mål for kurset er at du skal bli i stand til å bestå hovedmålene i Vg1 for yrkesfag. Relevante oppgaver er rettet mot eksamen, for eksempel geometri, økonomi, tall og algebra. NB! Faget er kun for elever som har P-matematikk, ikke for elever med T-matematikk.

Naturfag Vg1

Kurset er for deg som har strøket i standpunkt eller eksamen i naturfag på yrkesfag. Du får gå opp til eksamen på slutten av kurset. 
NB! Elever/lærlinger som mangler vurdering (IV), vil ikke få godkjent ny eksamen i Sommerskolen!!! De må melde seg opp som privatist.

For påmelding og mer info, følg denne lenken